Betaalmethodes

Betaalmethodes

Er zijn verschillende manieren om een betaling te doen, het eeuwenoude contante betalen is nog altijd het meest vertrouwd, maar men kan ook kiezen voor overschrijving, pinnen, creditcards, online betalen via bijvoorbeeld; iDeal, Bancontact, Onlinegiro of Paypal.
Iedere manier van betalingen heeft zijn voor en nadelen, bij het aanschaffen van grotere zaken gaan ook grotere bedragen gemoeid, en indien men dan cash wil betalen loopt men vaak met een hele dikke beurs over straat, wat menigeen een onveilig gevoel geeft.

ANWB visa card !

Bankpas – Creditcard

Een oplossing hiervoor zijn de bank- en betaalpassen geworden, wel dient men hierbij een pincode te onthouden om betalingen te kunnen afronden. Een bankpas is een pas welke men tegen betaling van de bank krijgt om betalingen mee te kunnen doen, een creditcard daarentegen krijgt men van een kredietverschaffer die een kredietmarge op de pas geeft die men achteraf weer via zijn/haar bank terugbetaald. Aan beide betaalpassen zijn kosten verbonden welke de betreffende uitgever bepaald.

Prepaid Creditcard

skrillNog handiger en veiliger is een prepaid creditcard. Een creditcard waarbij men zelf een bedrag op de rekening bij de kaartverschaffer stort via bijvoorbeeld iDeal of paypal en waar men door gebruik van de prepaid creditcard over de hele wereld aan zijn geld kan komen waar men met iedere normale creditcard ook kan betalen. De limiet is het bedrag dat men op de rekening heeft gestort.
Bij verlies of diefstal vindt men later dan ook geen groot gat in zijn bankrekening omdat onbevoegden de creditcard gebruikt hebben om uw rekening te plunderen. De goedkoopste prepaid creditcard kan men momenteel via Skrill verkrijgen.

Verhuur of verkoop je huis zelf !

One reply on “Betaalmethodes”

  1. Pingback:Creditcard zonder BKR toetsing | Salariskrediet